Volvo-sähköautojen huollot ja korjaukset Lapissa 

Tuo Volvo-sähköautosi ammattitaitoiseen huoltoon. Katso korjaamomme Lapissa ja varaa aika! 

Ajantasainen osaaminen Volvon sähköautoista

e-Pro-korjaamoilla Lapissa on pitkä kokemus eri Volvo-mallien huolloista ja korjauksista. Huolehdimme myös Volvon eri sähköautomalleista, kuten C40 ja XC40 Recharge ja EX90. 

Ammattitaitoinen ja luotettava korjaamo 

Sähköautojen huoltaminen ja korjaaminen asettaa uudenlaisia vaatimuksia henkilökunnan turvallisuudelle ja osaamiselle. Lapin e-Pro-korjaamojen henkilökunnalla on myös Volvon sähköautojen huoltoon ja korjaamiseen vaadittava koulutus ja työkalut.  

Teemme korjaukset valmistajan ohjeiden mukaan vaadittuja turva- ja suojavälineitä käyttäen, ja tehdyt työt merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Palvelemme aina avoimesti – tiedät mitä autollesi on tehty ja työt on eritelty asianmukaisesti.  

 

Volvo-sähköautojen korjaamot Lapissa

Ammattitaitoiset e-Pro -korjaamot tarjoavat palveluita tarpeidesi mukaan: 

Määräaikaishuollot 

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt 

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja -ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt 

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.