Asiantunteva
huolto hybridi-
ja sähköautollesi

e-Pro-korjaamoissa saat asiantuntevan huollon lisäksi hyvää ja avointa palvelua. Tiedät aina, mitä autollesi on tehty ja kaikki työt on eritelty asianmukaisesti. Huollot tehdään autovalmistajan ohjeiden mukaisesti sekä merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Hybridi- ja sähköautojen korkeajännitealueet asettavat omat vaatimuksensa turvalliselle työskentelylle. e-Pro-tasot kertovat, kuinka vaativia huoltoja korjaamo voi tehdä. Tuo sähkö- ja hybridiautosi vaivattomaan ja laadukkaaseen e-Pro-huoltoon!

Määräaikaishuollot

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja
-ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kysy neuvoa merkkikohtaisen autohuollon asiantuntijoilta ottamalla yhteyttä joko suoraan korjaamoihimme tai laittamalla meille viestiä sivujemme kautta.