Volvo-lataushybridien huollot ja korjaukset Torniossa

Tuo Volvo-lataushybridisi ammattitaitoiseen huoltoon. Katso korjaamomme Torniossa ja varaa aika! 

Ajantasainen osaaminen Volvon ladattavista hybrideistä  

e-Pro-korjaamoilla Torniossa on pitkä kokemus eri Volvo-mallien huolloista sekä korjaamisesta ja ajantasainen osaaminen Volvon ladattavista hybrideistä, kuten XC40, XC60, V60, XC90, S90 ja V90 Recharge -malleista.  

Ammattitaitoinen ja luotettava korjaamo 

Tornion e-Pro-korjaamojen henkilökunnalla on myös Volvon sähköautojen huoltoon ja korjaamiseen vaadittava koulutus ja työkalut.  

Teemme korjaukset valmistajan ohjeiden mukaan vaadittuja turva- ja suojavälineitä käyttäen, ja tehdyt työt merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Palvelemme aina avoimesti – tiedät mitä autollesi on tehty ja työt on eritelty asianmukaisesti.  

 

Volvon ladattavien hybridien korjaamot Torniossa

Ammattitaitoiset e-Pro -korjaamot tarjoavat palveluita tarpeidesi mukaan: 

Määräaikaishuollot 

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt 

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja -ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt 

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.