Mercedes-Benz -sähköautojen huollot ja korjaukset Oulussa 

Tuo Mercedes-Benz sähköautosi ammattitaitoiseen huoltoon. Katso korjaamomme Oulussa ja varaa aika! 

Ajantasainen osaaminen Mercedes-Benz sähköautoista

e-Pro-korjaamoilla Oulussa on pitkä kokemus eri Mercedes Benz -mallien huolloista ja korjauksista. Huolehdimme myös Mersun eri sähköautoista, kuten eri EQA-, EQB-, EQS- ja EQE-malleista.  

Ammattitaitoinen ja luotettava korjaamo 

Sähköautojen huoltaminen ja korjaaminen asettaa uudenlaisia vaatimuksia henkilökunnan turvallisuudelle ja osaamiselle. Oulun e-Pro-korjaamojen henkilökunnalla on myös Mersun sähköautojen huoltoon ja korjaamiseen vaadittava koulutus ja työkalut.  

Teemme korjaukset valmistajan ohjeiden mukaan vaadittuja turva- ja suojavälineitä käyttäen, ja tehdyt työt merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Palvelemme aina avoimesti – tiedät mitä autollesi on tehty ja työt on eritelty asianmukaisesti.  

 

Mercedes-Benz -sähköautojen korjaamot Oulussa 

Ammattitaitoiset e-Pro -korjaamot tarjoavat palveluita tarpeidesi mukaan: 

Määräaikaishuollot 

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt 

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja -ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt 

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.