BMW-sähköautojen huollot ja korjaukset Salossa 

Tuo BMW-sähköautosi ammattitaitoiseen huoltoon. Katso korjaamomme Salossa ja varaa aika! 

Ajantasainen osaaminen BMW sähköautoista

e-Pro-korjaamoilla Salossa on pitkä kokemus eri BMW-mallien huolloista ja korjauksista. Huolehdimme myös BMW:n sähköautoista, kuten eri i4, i5, i7 ja iX-malleista. 

Ammattitaitoinen ja luotettava korjaamo 

Sähköautojen huoltaminen ja korjaaminen asettaa uudenlaisia vaatimuksia henkilökunnan turvallisuudelle ja osaamiselle. Salon e-Pro-korjaamojen henkilökunnalla on myös BMW:n sähköautojen huoltoon ja korjaamiseen vaadittava koulutus ja työkalut. 

Teemme korjaukset valmistajan ohjeiden mukaan vaadittuja turva- ja suojavälineitä käyttäen, ja tehdyt työt merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Palvelemme aina avoimesti – tiedät mitä autollesi on tehty ja työt on eritelty asianmukaisesti.  

 

BMW-sähköautojen korjaamot Salossa

Ammattitaitoiset e-Pro -korjaamot tarjoavat palveluita tarpeidesi mukaan: 

Määräaikaishuollot 

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt 

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja -ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt 

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.