BMW-lataushybridien huollot ja korjaukset Jalasjärvellä 

Tuo BMW-lataushybridisi ammattitaitoiseen huoltoon. Katso korjaamomme Jalasjärvellä ja varaa aika! 

Ajantasainen osaaminen BMW:n ladattavista hybrideistä

e-Pro-korjaamoilla Jalasjärvellä on pitkä kokemus eri BMW-mallien huolloista sekä korjaamisesta ja ajantasainen osaaminen BMW:n ladattavista hybrideistä, kuten X1-, X2-, 5-sarjan malleista.

Ammattitaitoinen ja luotettava korjaamo 

Jalasjärven e-Pro-korjaamojen henkilökunnalla on ajantasainen BMW-lataushybridien huoltoon ja korjaamiseen vaadittava koulutus ja työkalut. 

Teemme korjaukset valmistajan ohjeiden mukaan vaadittuja turva- ja suojavälineitä käyttäen, ja tehdyt työt merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Palvelemme aina avoimesti – tiedät mitä autollesi on tehty ja työt on eritelty asianmukaisesti.  

 

BMW-sähköautojen korjaamot Jalasjärvellä 

Ammattitaitoiset e-Pro -korjaamot tarjoavat palveluita tarpeidesi mukaan: 

Määräaikaishuollot 

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt 

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja -ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt 

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.