Audi-sähköautojen huollot ja korjaukset Valkeakoskella

Tuo Audi-sähköautosi ammattitaitoiseen huoltoon. Katso korjaamomme Valkeakoskella ja varaa aika!

Ajantasainen osaaminen Audin sähköautoista

e-Pro-korjaamoilla Valkeakoskella on pitkä kokemus eri Audi-mallien huolloista ja korjauksista. Huolehdimme myös Audin sähköautoista, kuten eri Q4 e-tron, Q8 e-tron ja e-tron GT -malleista.

Ammattitaitoinen ja luotettava korjaamo 

Sähköautojen huoltaminen ja korjaaminen asettaa uudenlaisia vaatimuksia henkilökunnan turvallisuudelle ja osaamiselle. Valkeakosken e-Pro-korjaamojen henkilökunnalla on myös Audin sähköautojen huoltoon ja korjaamiseen vaadittava koulutus ja työkalut. 

Teemme korjaukset valmistajan ohjeiden mukaan vaadittuja turva- ja suojavälineitä käyttäen, ja tehdyt työt merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Palvelemme aina avoimesti – tiedät mitä autollesi on tehty ja työt on eritelty asianmukaisesti.

 

Audi-sähköautojen korjaamot Valkeakoskella

Ammattitaitoiset e-Pro -korjaamot tarjoavat palveluita tarpeidesi mukaan: 

Määräaikaishuollot 

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt 

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja -ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt 

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.