Audi-lataushybridien huollot ja korjaukset Ylivieskassa 

Tuo Audi-lataushybridisi ammattitaitoiseen huoltoon. Katso korjaamomme Ylivieskassa ja varaa aika! 

Ajantasainen osaaminen Audin ladattavista hybrideistä

e-Pro-korjaamoilla Ylivieskassa on pitkä kokemus eri Audi-mallien huolloista sekä korjaamisesta ja ajantasainen osaaminen Audin ladattavista hybrideistä, kuten A3:n, A6:n, A7:n, A8:n, Q3:n, Q5:n, Q7:n ja Q8:n TFSi e -malleista.

Ammattitaitoinen ja luotettava korjaamo 

Ylivieskan e-Pro-korjaamojen henkilökunnalla on ajantasainen Audi-lataushybridien huoltoon ja korjaamiseen vaadittava koulutus ja työkalut. 

Teemme korjaukset valmistajan ohjeiden mukaan vaadittuja turva- ja suojavälineitä käyttäen, ja tehdyt työt merkitään sähköiseen huoltokirjaan, joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Palvelemme aina avoimesti – tiedät mitä autollesi on tehty ja työt on eritelty asianmukaisesti.  

 

Audin ladattavien hybridien korjaamot Ylivieskassa

Ammattitaitoiset e-Pro -korjaamot tarjoavat palveluita tarpeidesi mukaan: 

Määräaikaishuollot 

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt 

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja -ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt 

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.